Actief op ‘Mokumse’ witvis in aflevering één VIS TV 2022 (video)

VIS TV is begin januari terug op de buis met een kersvers seizoen vol spannende visavonturen. In de nieuwe reeks – die van start gaat op zondag 2 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers elke week op een typisch ‘Hollandse stek’.

In de eerste aflevering van 2022 gaan Marco en Daniël actief achter de witvis aan in Amsterdam. Vissend met de pen en een licht feedersysteem op diverse bekende plekken – waaronder de Amstel, theater Carré en de Prinsengracht – ontdekken de heren al snel dat het ‘Mokumse’ water miegelt van de voorn en brasem.

Check hier alvast de trailer van deze aflevering:

Geschiedenis én vistechnieken

Marco is goed thuis in Amsterdam en vertelt tijdens het vissen regelmatig over de geschiedenis van de hoofdstad, terwijl Daniël vooral de gebruikte vistechnieken belicht. Samen beleven de mannen een fraaie dag waarop de talrijke ‘platten’ een hoofdrol opeisen. Zelfs dubbelvangsten komen voorbij.

Kijken dus: zondag 2 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post