Albert Meijer nieuwe bondscoach Masters

Sportvisserij Nederland heeft een nieuwe bondscoach ‘Masters’ aangesteld. Albert Meijer is per heden verantwoordelijk voor de 55+ categorie in het internationale (zoetwater)wedstrijdcircuit. Een gerenommeerde naam met al enige coachervaring. Zo was hij afgelopen WK Masters (Kroatië) mee als assistent van Jan van Schendel. Daar heeft hij dusdanig veel indruk gemaakt dat hij nu eindverantwoordelijk is voor de Masters-discipline.

Piëtte van Hoorn – Hoofd Cluster Wedstrijden – is in haar nopjes met de aanstelling. “Met Albert haal je een berg wedstrijdervaring binnen. We kennen hem al jaren. Hij doet ieder jaar mee aan onze landelijke competities en heeft ook al meerdere interlands op zijn naam staan. Hij kent de wedstrijdvisserij in Nederland goed en heeft een groot netwerk. We zijn blij Albert te kunnen toevoegen aan onze groep bondscoaches”, aldus Van Hoorn.

Zuid-Afrika

De eerste echte klus voor Meijer is direct een hele speciale. In februari 2019 staan de World Games in Zuid-Afrika op het programma, waar ook het WK Masters wordt gehouden. Voor zijn eerste officiële klus als bondscoach Masters reist hij begin volgend jaar af naar het Zuid-Afrikaanse Vereeniging. Met zijn ploeg (Ben Koeyvoets, Ton Post, Cor Kraaij, Eddy van den Hoogen en Willem Raven) gaat hij daar proberen een bijdrage te leveren aan de – hopelijk – Oranje kleurende medaillespiegel.

Sportvisserij Nederland wenst Albert veel succes in zijn nieuwe functie.

Albert Meijer tekent samen met Piëtte van Hoorn (Hoofd Cluster Wedstrijden van Sportvisserij Nederland) zijn contract.

Share this post