Algen in je vijver?

Algen nature in planten zijn een soort water. Niet alleen bakken vijver, maar, tegelijkertijd, zwembaden, enz. algen vooral vissen en planten in het water zonder problemen. Het grootste probleem is de verschijning van zeewier en vuil water, dus je kunt niet zien de vissen en, natuurlijk, heb je niet een mooie vijverbak dergelijke aankoop opmerken. Er zijn verschillende soorten algen, maar ze hebben een ding gemeen en dat is ze meestal vuil water, en kunnen vrij snel groeien.

Waarom werkt het groene water in vijvers bakken

Vis echt blij om algen in het water, verpest het prachtige meer effect tijdens het bakken. Tenslotte zal je niets zien en kijk onder uw vijver. Dit is waarom we willen. Algen in het water zelf echter niet, over wat er gedaan kan worden?

Hoe is dat algen groeien zo snel

Algen groeien, vooral in de zomer. Boven alles, de dagen zijn lang en warm. De wintermaanden zijn meestal stierf het mooiste water algen. Maar ze zijn zo snel groeiende en is gemakkelijk een van de dominante planten om voldoende water te voorzien is een mooie groene. Nogmaals, bakken vijver in de zomermaanden

Om sneller te groeien in warm water vijver algen omdat de algen bakken zie je de zon. Water wordt verwarmd en de algen sneller groeien. Bakken of diepe of ondiepe vijvers, vijver algen snel en trays groeien voor alle diersoorten. Bovendien kan het diep worden gebakken in een diepe vijver algen die groeien gemakkelijker omdat vijverbak overleven.

Natuurlijk, het zeewier. Nitraten en fosfaten in het water van algen om voedsel te verbouwen. Zoetwaren vijver zonder goed en daarom meer mogelijkheden voor zoetwaren vijver algen problemen dan wie wordt regelmatig beoordeeld en aangepast. U kunt meer lezen over de bakken en de PH-waarde in Vijver lezen

Hoe houden we onze controle algen in vijvers bakken

In feite, is het heel gemakkelijk om onze vijver bakken houden. Algencontrole belang ook, dat er wel of niet de beweging van stilstaand water, bijvoorbeeld water met een waterval of circulator

Tips voor stilstaand water, water containers

Zorg ervoor dat je vijver niet in direct zonlicht staat..
Deze invloed op het gebruik van chemicaliën om de algen te doden.
Plant vijver planten om zich meer dan algen vast te stellen, zet wat stro of gras in het water langzaam afbreekt, en de nuttige bacteriën in het water zal helpen om algen te verwijderen voor voedsel.
Tips voor zoetwaren vijver “levend” water

UV lampen worden gecontroleerd door een speciale algen. De laatste tijd het water des levens, zijn zeer populair geworden, eenvoudig te installeren en is zeer goed werkt. Met het gebruik van mechanische of biologische filter en zorg ervoor dat je alle algen in het water aanwezig te doden is prachtig tijdens de zomermaanden.

Share this post