Amelandse zeebaars in VIS TV

In de derde aflevering van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 15 januari om 09:30 uur op RTL 7 – reizen Tamme en Marco af naar Ameland om op zeebaars te vissen.

Tamme en Marco gaan op mini-vakantie naar Ameland. Daar vissen ze vanaf de kant én vanaf de boot op Nederlands meest spectaculaire sportvis, de zeebaars. Werken de zagers of vangt kunstaas vandaag beter?

kijk de promo hier:

Waddenzilver

De twee wanen zich in een prachtig stukje Nederlandse natuur. Plotseling zien ze grote sterns duiken naar aasvisjes. Zeebaars zit dan nooit ver weg. Ze kunnen niet wachten om de shads te water te laten en al snel krijgt Tamme de eerste aanbeet. Helaas verspeelt hij die, maar ze krijgen een herkansing vanaf een kleine boot.

Kijken dus: aanstaande zondag 15 januari om 09:30 uur op RTL 7.

 

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

 

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Share this post