Bakken van baarzen in 5e aflevering VIS TV 2020 (video)

In aflevering vijf van VIS TV richten presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers hun pijlen op de kleurrijkste roofvis van ons land – de baars. Mikkend op een échte reus reizen ze af naar de Gravenbol, een voormalige zandwinplas langs de Nederrijn.

l direct bij aankomst wordt het vroege opstaan beloond met een plaat van een zonsopkomst. Het windstille weer leent zich perfect voor werpend vissen. Marco en Daniël hebben hun waadpakken in no time aan en stappen vol verwachting in het kniediepe, heldere water. Dit is hét domein van de grote baars.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Mis én herkansing

De verrassing is groot maar de vreugde kort wanneer Marco de eerste aanbeet misslaat. Gelukkig benut hij een latere herkansing wél en schittert de eerste knappe baars voor de camera. Een poos later staat Daniël aan de rivier met een kromme hengel. Vlakbij de kant trekt de baars nog één pittig sprintje. Schiet hij los of komt ook deze vis in het net?

Je ziet het zondag 6 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvis-televisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post