Beeldmerk ‘Schone waterkanten’ campagne: beslis mee

Sportvisserij Nederland lanceert binnenkort een landelijke campagne om zwerfafval aan te pakken. Aangezien de campagne voor en door sportvissers is, vragen we jullie om mee te beslissen over het nieuwe, bijbehorende beeldmerk.

Vuil in en langs het water is een doorn in het oog van sportvissers. Zij geven aan dat zwerfafval een van hun grootste ergernissen is – groter nog dan niets vangen. Dus pakken hengelsportfederaties en -verenigingen dan ook regelmatig de handschoenen, grijper en afvalzak om met vuilruimdagen hun steentje bij te dragen aan een schone waterkant.

Sportvisserij Nederland rolt deze aanpak individueel verder uit. In de landelijke campagne ‘Schone Waterkanten’ roepen we alle sportvissers, ook die uit het buitenland, op om aan de waterkant een bijdrage te leveren. Als iedereen zijn of haar visstek schoonmaakt, kunnen we ervoor zorgen dat de waterkant schoon wordt én blijft.

De campagne start in april, maar voordat het zover is kun jij meebeslissen over het nieuwe beeldmerk voor de campagne.

-> Via deze link ga je naar een poll waar de vier varianten van het logo staan. Kies jouw favoriete beeldmerk. Samen houden we de waterkant schoon!

Share this post