Bijna 200 verenigingen met een gratis jeugdvergunning!

Steeds meer verenigingen besluiten om de Online Jeugdvergunning aan te bieden, een laagdrempelig document voor kinderen tot 14 jaar om kennis te maken met de sportvisserij.

Recentelijk heeft Sportvisserij Nederland de verenigingen van Federaties Friesland, Groningen / Drenthe, Midden en MidWest Nederland benaderd via telefoon of mail, een groot gedeelte hiervan biedt inmiddels de vergunning online aan.

De jeugdvergunning is sinds november opgenomen in de landelijke Online VISpas Bestelmodule. Heb je als vereniging de online jeugdvergunning geactiveerd, dan komt deze automatisch terecht in het overzicht van de te bestellen visdocumenten.

Activeren is eenvoudig en gratis!

Wil jouw vereniging ook zoveel mogelijk kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het vissen? Activeer dan de gratis online jeugdvergunning! Neem contact op met Daniël Weijers van Sportvisserij Nederland voor meer informatie en het online zetten van de module via dit mailadres of telefonisch via 030-6058442. En voor de duidelijkheid: Het kost je vereniging helemaal niets!

Heeft jouw vereniging een website via mijnhengelsportvereniging dan neemt Daniël al het werk uit handen en zet hij de module online. Ook verenigingen die geen website hebben via Mijnhengelsportvereniging kunnen de bestelmodule gemakkelijk online zetten. Daniël stuurt dan een link om te plaatsen op de website, samen met een afbeelding en een korte uitleg.

Laagdrempelig

Jaarlijks komen zo’n 200.000 kinderen in aanraking met het vissen via vriendjes, familie of een visles op school. Meestal willen deze kinderen wel vaker vissen, maar is het aanschaffen van een document zoals de JeugdVISpas nog een te grote stap. Via de online jeugdvergunning kunnen deze kids gratis kennismaken met het sportvissen. Na het invullen en downloaden van de jeugdvergunning zijn ze meteen geregistreerd en kunnen de kinderen direct vissen.

De ingevulde gegevens kan de vereniging gebruiken om twee keer per jaar met de jeugdvergunninghouders te communiceren, bijvoorbeeld om ze te informeren over leuke jeugdactiviteiten. Ook ontvangen de kinderen vier keer per jaar via Sportvisserij Nederland gratis het Stekkie Magazine en krijgen ze twee keer per jaar een e-mail met informatie over de (Jeugd)VISpas en hoe ze lid kunnen worden van jouw vereniging.

Share this post