Carp Zwolle 2020

Langzaam maar zeker maakt CARP ZWOLLE zich op voor alweer de 26e editie van Europa’s grootste karperbeurs. Van 31 januari t/m 2 februari 2020 zijn de IJsselhallen in Zwolle tot de nok gevuld met alles op het gebied van karpervissen.

Ook dit jaar staan de IJsselhallen drie dagen lang in het teken van karpervissen. Met een beursoppervlak van 20.000 m² hoef je je dus geen moment te vervelen. Hengels, molens, luggage, voerboten, ‘end tackle’, kleding, aas of wat dacht je van visvakanties of complete boten? Met meer dan 140 verschillende stands heb je als bezoeker genoeg te kiezen. Ook Sportvisserij Nederland zal aanwezig zijn met een eigen stand. Hier kun je o.a. terecht met al je vragen over de VISpas, NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming, de VISplanner app en meer.

Benieuwd of jouw favoriete merk dit jaar ook aanwezig is, neem dan even een kijkje op de deelnemerspagina van CARP ZWOLLE

Primeurs


CARP ZWOLLE wordt door standhouders aangegrepen om hun laatste innovaties en producten voor het eerst aan het grote publiek

tentoon te stellen. Bij een bezoek aan deze karperbeurs weet je zeker dat je verrast gaat worden door leuke, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van karpervissen. Bovendien kun je alles aanraken, ruiken en vasthouden. Daarnaast zijn de bekende testvissers van de verschillende merken aanwezig om jou persoonlijke uitleg te geven over hun nieuwste producten. 


Activiteiten


Ook in 2020 is er weer genoeg te beleven op CARP ZWOLLE. Zo worden er ook dit jaar dagelijks interessante lezingen door professionele karpervissers gegeven, kun je voerboten testen in onze vijver en verbeter je je werp en dril-skills op het speciale jeugdplein. Dit jeugdplein vind je in hal 5 en is helemaal ingericht voor de jeugdige karpervissers. Wil je hier meer over weten, klik dan hier

Maak kans op een visvakantie met je online tickets

Kaarten voor CARP ZWOLLE kun je natuurlijk aan de deur kopen. Slimmer is het om ze van tevoren online aan te schaffen. Voor een e-ticket betaal je namelijk minder dan wanneer je hem bij de kassa koopt. Daarnaast speel je met een e-ticket automatisch mee om een visvakantie te winnen en ontvang je van KWO 3 gratis member movies. Reden genoeg om je ticket online te kopen.

Klik hier om alvast je kaarten te kopen

CARP ZWOLLE 2020

De beurs begint op vrijdag 31 januari 2020 om 09.00 uur. Zowel op vrijdag als op zaterdag is CARP ZWOLLE 2020 open van 09.00 uur tot 17.00 uur. Ook op zondag 2 februari opent de beurs om 09:00 maar sluit dan een uurtje eerder, om 16.00 uur. Wil je meer weten over de 26e editie van CARP ZWOLLE? Breng dan vooral een bezoekje aan www.carpzwolle.nl. Hier vind je alles wat je moet weten!

Share this post