Cursusprogramma najaar 2019: schrijf je in!

Sportvisserij Nederland ondersteunt vrijwilligers van hengelsportverenigingen met een uitgebreid cursuspakket op het gebied van o.a. jeugdwerk, wedstrijden, sportvisserijcontrole, VISdocumenten en ledenadministratie. Ook in het najaar van 2019 wordt weer een hele serie gratis cursussen aangeboden. Ook jij kunt vrijwilliger worden en je inschrijven.

Vrijwilligers houden de hengelsportvereniging draaiende en zorgen voor een boeiend en vooral plezierig verenigingsleven. Sportvisserij Nederland ondersteunt vrijwilligers daarom via de HSV-service met documentatie over de verschillende onderdelen van het verenigingswerk. Denk aan promotiemateriaal en draaiboeken, maar ook aan een uitgebreid cursusaanbod.

Overzicht cursussen

Deze cursussen zijn gratis voor vrijwilligers van de bij Sportvisserij Nederland aangesloten verenigingen en worden door heel Nederland georganiseerd. Wil jij je als (nieuwe) vrijwilliger verder ontwikkelen en bijdragen aan een bloeiend verenigingsleven? Leg dat eens voor aan het bestuur van je vereniging. Kijk hier voor het complete overzicht van de cursussen in 2019.

Share this post