Daan Kusse, Erik Hollestelle en Clarinda van der Zande winnaars Topcompetitie Kustvissen 2018

Daan Kusse van HSV Westkapelle haalde bij de Junioren U16 in 4 wedstrijden 416 cm vis boven water en met een totaal van 13 klassementspunten werd hij kampioen in zijn klasse. Erik Hollestelle van HSV Reimerswaal won bij de Junioren U21. Hij ving gedurende de hele topcompetitie 498 cm vis en behaalde 14 klassementspunten. Bij de Dames was Clarinda van der Zande van HSV Westkapelle de beste. Haar totaal gevangen vislengte was 292 cm en met slechts 8 klassementspunten bleef zij de andere deelneemsters ver voor.

De derde wedstrijd van de Topcompetitie Kustvissen Dames en Junioren 2018 werd vervist aan de stranden van Domburg, de wedstrijd werd gevist met afgaand water. Al snel bleek dat er op een korte afstand op een zeebaars of een enkel botje gevist moest worden. Tegen het eind van de eerste wedstrijd werd er door een aantal deelnemers gekozen om nog een aantal worpen op afstand te proberen voor een schar of een wijting, dit bleek later de goede keuze te zijn. 

De vierde wedstrijd werd gevist aan het Aardappeldal te Westkapelle. De vangst bestond hier vooral uit wintervis, schar en wijting. De verre werpers sprongen er deze wedstrijd bovenuit. Dit was ook te zien in de uitslag.

Einduitslag Topcompetitie Kustvissen Junioren U16 2018

Einduitslag Topcompetitie Kustvissen Junioren U21 2018

Einduitslag Topcompetitie Kustvissen Dames 2018

Share this post