De KSN Jeugdkamp

Speciaal voor jonge karpervissers organiseert De Karper Sportvisserij Nederland – kortweg: De KSN – van 17 tot en met 19 september een jeugdkamp. Tijdens dit gezellige visweekend mét begeleiding leren de deelnemers van alles rond het karpervissen.

Het jeugdkamp – aan de vestinggracht van Hellevoetsluis – biedt plek aan tien jeugdkoppels. Elk koppel wordt dag en nacht bijgestaan door een vaste begeleider die ondersteunt en helpt. De deelnemers krijgen o.a. uitleg over het knopen van rigs, stekkeuze, verantwoord karpervissen en goed omgaan met de vangst. Uiteraard staat het jeugdkamp ook in het teken van gezelligheid. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze hun eigen visuitrusting meenemen – al is er ook reservemateriaal aanwezig. Het eten en drinken wordt verzorgd door de organisatie. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een goed gevulde goodie bag met visspullen, beschikbaar gesteld door de sponsors. De drie jeugdkoppels die de meeste karper vangen, gaan aan het eind naar huis met een leuke prijs.

Inschrijven

Het jeugdkamp start vrijdag 17 september om 18.00 uur en duurt tot zondag 19 september 12.00 uur. Op het moment van schrijven zijn er nog meerdere plekken vrij. Inschrijven – uiteraard met toestemming van de ouders – kan door een e-mail te sturen naar administratie@deksn.nl of penningmeester@deksn.nl. Inschrijving kost € 50,- per koppel. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar en tót de leeftijd van 17 jaar.

Share this post