Driftend op witvis in aflevering 4 VIS TV (video)

Voor de vierde aflevering van het seizoen zetten de presentatoren van VIS TV hun zinnen op witvis. Licht bepakt struinen ze honderden meters langs de Kromme Rijn bij Utrecht en laten ze hun dobbers en brood meedrijven op de stroming.

Niet alleen het water zelf maakt bij aankomst indruk op de mannen. Ook het sprookjesachtige decor van deftige landhuizen en kastelen wakkert de honger naar avontuur aan. Al snel nadat Marco wat brood heeft gevoerd, verschijnt er vis aan het wateroppervlak en slurpen diverse windes de korsten naar binnen. Toch blijkt het nog geen sinecure om ze te vangen. Daniël vangt even later toch een mooie roofblei op de korst. Ook driftend met een dobber hebben de heren later in de ochtend succes.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:

Per kajak verder

In de middag laten de mannen zichzelf afdrijven in een kajak en stappen ze onderweg een paar keer aan wal om te vissen. Marco houdt zijn pijlen gericht op witvis en strikt een sterke brasem, terwijl Daniël een uitstapje naar roofvis maakt met klein kunstaas. Zou hij daar ook nog succes mee hebben?

Je ziet het aanstaande zondag 24 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post