Enzo Knol naar de haaien! (video)

In zijn nieuwste vlog gaat YouTuber Enzo Knol achter de haaien aan. Op uitnodiging van Sportvisserij Nederland-medewerker Daniël Weijers stapte de onder de jeugd immens populaire Enzo aan boord van charterboot de Zeearend. Die ging voor anker bij de Oosterscheldekering, waar de heren meerdere haaien voor de camera wisten te krijgen.

Benieuwd naar de bewegende beelden? Check dan gauw deze nieuwe ‘visvlog’ van Enzo Knol:

Jeugd enthousiast maken

Sportvisserij Nederland brengt via bekende vloggers zoals Enzo Knol aan honderdduizenden (nog) niet vissende kids over hoe ontzettend leuk sportvissen is – iets wat ook de vloggers zélf al snel ontdekken! De afgelopen maanden ging Enzo al vaker op visavontuur, ook toen diverse keren op uitnodiging van Sportvisserij Nederland. Het visvirus heeft zelfs dusdanig bij Enzo Knol toegeslagen, dat hij inmiddels in een groot deel van zijn dagelijkse vlogs een hengeltje uitwerpt. Dit levert mooie promotie van de hengelsport op bij de doelgroep jeugd.

In het augustusnummer van Hét VISblad lees je trouwens een uitgebreider achtergrondverhaal over Enzo Knol’s visvlogs en hoe Sportvisserij Nederland via hem en andere vloggers de jeugd enthousiast probeert te maken voor het sportvissen.

Share this post