Feedervissen in de Nederrijn in VIS TV (video)

In aflevering tien van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 5 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tamme en Marco met de feederhengel aan de oevers van de Nederrijn.

Tamme en Marco vissen op witvis met de feederhengel. Op de rivier kunnen de vangsten heel wisselend zijn en de vismaten hebben deze keer een moeilijke start. Er staat weinig stroming waardoor de vissen slecht azen. Marco en Tamme brengen volle korven lokvoer en wat wormen om de vis te activeren.

Kijk hier de promo:

Eindelijk beet

Plots komt de vis toch op de stek en begint te azen. Zowel Marco als Tamme vangen wat welverdiende brasems en blankvoorns.

Kijken dus aanstaande zondag 5 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Share this post