Friese veensnoeken in 10e aflevering VIS TV (video)

Met nog drie afleveringen van VIS TV 2020 te gaan reizen Marco en Daniël aanstaande zondag af naar Friesland. Aangekomen in natuurgebied De Alde Feanen vervolgen ze hun tocht per kano en gaat het vizier op snoek.

Voor hun avontuur in dit unieke laagveengebied zijn Marco en Daniël bijzonder vroeg uit de veren. Terwijl de natuur nog ontwaakt leggen ze aan bij een steiger, vanwaar ze struinend met kunstaas achter de rovers gaan. Banjerend langs het riet, door bossen en over bruggetjes legt het tweetal een ware struintocht af. De vis werkt ondertussen niet mee. Zelfs met een dode aasvis blijkt geen snoek te verleiden.

Check hieronder alvast de trailer:

Andere boeg

Op de tweede stek gooit Marco het over een andere boeg en verruilt hij zijn streamer voor een ratelplug. En zie daar: het lawaai trekt zowaar de eerste snoek over de streep. Het vertrouwen is terug, maar nóg een stek en honderden worpen later staat de teller nog steeds op één. Daniël switcht ten einde raad naar een jerkbait. Blijft het bij die ene vangst of komen de Friese veensnoeken tóch nog los?

Je ziet het aanstaande zondag 8 maart vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post