Geen VIS TV XL deze week

Let op: komende zondag is er geen uitzending van VIS TV XL in verband met de 24u van Le Mans. Gelukkig kun je wél gewoon alle vorige afleveringen terugkijken op www.vistv.nl.

Voor wie VIS TV XL nog niet kent: het programma is volledig anders van opzet dan Studio VIS TV en VIS TV. Marco Kraal en een groepje reporters trekken eropuit in Nederland – meestal met, maar soms ook zonder hengel. Ze vissen met de beste sportvissers – zoals de wereldkampioenen Anja Groot en Frank Peene – die hun belangrijkste tips prijsgeven, laten schitterende visstekken zien en tonen interessante projecten die direct of indirect met de hengelsport te maken hebben. Kortom: VIS TV XL is gevarieerd, vernieuwend en interessant voor zowel de beginnende als gevorderde sportvisser.

Gratis terugkijken

De zes afleveringen van afgelopen weken zijn gratis en voor niets terug te kijken via deze link. Ook alle oude VIS TV-afleveringen vind je hier. Op zondag 24 juni is er om 09.00 uur weer een nieuwe VIS TV XL. In aflevering 7 gaat Marco met de broodkorst achter de winde en roofblei aan, gaat Tamme karpervissen in Dokkum en krijgt Ties feedertips van Sjors Milder. 

Share this post