Herhalingen VIS TV 2019 hervat (video)

VIS TV-fans die nog niet alle uitzendingen van seizoen 2019 hadden gezien, konden eerder dit jaar al de eerste seizoenshelft terugkijken. Aanstaande zondag wordt de draad weer opgepakt. Om 09:30 uur kun je opnieuw aflevering 6 terugkijken, aansluitend zie je deel 7.

In dit zevende avontuur gaat presentator Marco Kraal op pad met Raymond Hakkert, die hem laat zien hoe je met simpel materiaal ‘stadskarpers’ aan de schubben komt. Kijken dus: aanstaande zondag 8 september vanaf 09.30 uur op RTL 7. Check hieronder alvast de promo.

Hondenbrokken

Marco en Raymond vissen in de Amsterdamse Bijlmer struinend op karper, waarbij de nadruk op het oppervlaktevissen met hondenbrokken ligt. Aan het begin van de opnames blijkt meteen hoe spannend die visserij is. Regelmatig zien de twee hoe hun gevoerde brokken vol overtuiging van het wateroppervlak worden geslurpt. Ondertussen laten dezelfde karpers het aas mét haak met rust.

Ook met een pennetje

De spanning is in deze aflevering echt om te snijden en wordt Marco een paar keer te veel. Reden voor hem om zo nu en dan te switchen naar het vissen met een pennetje. Raymond en Marco haken al snel de eerste Bijlmerbrasems. Maar gaat het ze ook lukken om te midden van de flatgebouwen en trams een stadskarper te haken? Het antwoord zie je zondag.

Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Share this post