Herhalingen VIS TV XL 2021 van start (video)

Heb jij de afgelopen weken afleveringen van VIS TV XL gemist of kun je er gewoon geen genoeg van krijgen? Dan is er goed nieuws, want vanaf komend weekend is het complete seizoen opnieuw te zien.

Voor deze herhalingen stem je weer elke zondag af op de inmiddels vertrouwde zender RTL 7 en het gebruikelijke tijdslot van 09:30 tot 10:00 uur. In aflevering één – aanstaande zondag 11 juli – gaat het vizier onder meer op baars en zeeforel. De zeven zondagen daarna volgen de resterende afleveringen van dit seizoen.

Voor promo’s, extra informatie en het gratis terugkijken van oude afleveringen van VIS TV XL kun je terecht op de VIS TV-website of op RTL XL.

Bekijk hieronder alvast de trailer van de eerste aflevering van 2021:

Over VIS TV XL

VIS TV XL is een gevarieerd en vernieuwend programma voor zowel de beginnende als gevorderde sportvisser. In elke uitzending trekt een handvol reporters kriskras door het waterrijke Nederland, meestal mét maar soms ook zonder hengel. Op hun tochten komen ze op de mooiste visstekken en bijzondere projecten die (in)direct met de hengelsport te maken hebben. Vissend met de beste specialisten verzamelen ze waardevolle, praktische tips.

Share this post