Het programma en super deal van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019

De voorbereidingen voor de Hengelsport- en Botenbeurs op 29, 30 november en 1 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Een groot deel van het programma is inmiddels bekend. Ook dit jaar wordt weer groots uitgepakt met een fraai programma voor kids, zijn er lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.

Lijkt het je leuk om deze prachtige beurs van dichtbij mee te maken? Bestel dan nu je ticket tijdens onze SUPER DEAL actie. Gebruik de code HENGELSPORTBEURS en bestel je entreekaartje voor maar €10,- (exclusief €1,- service kosten) i.p.v. €15,- aan de kassa. Deze actie loopt t/m donderdag 17 oktober. Bestel hier je online ticket.

Gratis lokvoer voor de jeugd

Ook tijdens deze editie van de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht heeft Berendsen Visvoeders een actie voor de jeugd: de eerste 250 jeugdige bezoekers krijgen 1 kg lokvoer! Bij de ingang kan de jeugd afhaalcoupons ophalen met het standnummer om een 1 kg lokvoer op te halen.

Onderwaterpracht en veel te zien

Onderwaterkunstenaar Jeroen Verhoeff toont voor het eerst zijn werk op de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs. Zijn schilderijen zijn zo levensecht en zo gedetailleerd dat het publiek ze regelmatig voor foto’s aanzien. Ook kunstschilder Remko van den Berg is weer aanwezig. Verder aandacht voor elektrische buitenboordmotoren, vissen op forelvijvers, de nieuwste bellyboaten (met een primeur voor karpervissers), en nog veel meer.

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

  • Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht, 20.000 m² beursoppervlak
  • Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
  • www.hengelsportbeurzen.nl Bestel hier uw ticket

Share this post