Hoppend op karper en witvis in aflevering 2 VIS TV (video)

Na de aftrap van het nieuwe seizoen in Limburg strijkt VIS TV in de tweede aflevering neer vlakbij de Maas in Brabant. Zowel actief als statisch bevissen de presentatoren een serie zogenaamde ‘wielen’ – kleine, afgesloten plasjes pal onderaan de rivierdijk – en zetten ze hun zinnen op karper en witvis.

Als de zon nog maar nauwelijks op is, komen Marco en Daniël al aan op de eerste stek en vergapen ze zich aan het prachtige water. Zodra het plan van aanpak staat, tuigen ze hun penhengels op. Hoe ‘vissig’ de eerste stek er ook uitziet, de dobbers blijven er vreemd genoeg onberoerd. Daarom besluiten de heren naar het naastgelegen wiel te verkassen en wisselen ze naar een andere techniek.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:

Spectaculaire dril

De nieuwe aanpak blijkt te werken als Daniël met de feeder al snel een handvol mooie blankvoorns en brasems vangt. Marco gaat voor groter en heeft twee karperhengels uitgegooid. Na lang wachten loopt vanuit het niets de rechterhengel af en zet hij zich schrap voor een spectaculaire dril. Wie komt hier als winnaar uit de strijd?

Je ziet het aanstaande zondag 10 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post