Inschrijving selectiewedstrijden NK streetfishing geopend!

Zoals gebruikelijk binnen streetfishing, bestaan de teams voor de selectiewedstrijden uit koppels. Van de hoogst geëindigde koppels plaatst in ieder geval de top 5 per selectiewedstrijd zich voor het NK Streetfishing 2021 dat plaatsvindt op 16 oktober in Utrecht. De overige beschikbare plaatsen voor het NK worden naar ratio berekend. Koppels die zich plaatsen voor het NK, maken bovendien kans om door de bondscoaches geselecteerd te worden voor Team Holland dat aan het WK deelneemt. Dit vindt plaats op 20 en 21 november 2021.

Programma

Het programma van de selectiewedstrijden is als volgt:

10 juli               Rotterdam
19 september  Sneek
26 september  Groningen en Zaandam
2 oktober         Zwolle
3 oktober         Nieuwegein

Inschrijven

Zit bij bovenstaande steden niet direct een duidelijk favoriet voor jullie als koppel? Overleg dan eerst goed met elkaar, want je kunt je maar voor één wedstrijd inschrijven. Wacht ook niet te lang, want voor elke wedstrijd geldt een maximaal aantal koppels. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van Sportvisserij Nederland.

Geheel loodvrij

Een belangrijk aandachtspunt dit jaar is dat zowel de selectiewedstrijden als het NK en WK geheel loodvrij worden gevist. Elk deelnemend koppel ontvangt een door Sportvisserij Nederland samengesteld loodvrij pakket, waar de koppels al gebruik van kunnen maken tijdens hun voorbereidingen en trainingen. Voor het geval het pakket opraakt, levert Sportvisserij Nederland een lijst aan waar deze materialen door jullie zelf besteld kan worden.

Share this post