Kajakkend op polderkarper in aflevering 6 VIS TV (video)

Met hun penhengels in de aanslag gaan de VIS TV-presentatoren in de zesde aflevering van het seizoen achter de karper aan. Met hun kajak ‘hoppen’ ze van stek naar stek in de waterrijke Noord-Hollandse polder.

Terwijl de zon maar moeizaam door de dikke wolken prikt, laten Daniël en Marco zich door het karakteristieke landschap met talloze eilandjes, smalle sloten, grotere plassen en poelen glijden. Op ‘vissig’ ogende plekjes gaan ze aan land en werpen ze een paar handjes voer in het water, waarna ze hun lijnen natmaken en het wachten op een aanbeet kan beginnen.

Check hieronder alvast de promo van deze aflevering:

Gouden zet

Helaas werkt de karper niet mee en vangen de heren het eerste deel van de dag uitsluitend witvis. Vooral de ruisvoorns zijn gelukkig wel een ware lust voor het oog. Tegen het eind van de middag besluiten de mannen naar de naastgelegen polder te verkassen. Dat blijkt een gouden zet, want binnen de kortste keren loopt het pennetje van Marco weg…

Kijken dus: aanstaande zondag 7 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Twaalf afleveringen op rij trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post