Kom jij ook naar de wedstrijd wervingsdagen? Meld je nu aan!

In het weekend van 10 en 11 september organiseren zes bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportfederaties in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen wervingsdagen. Deze dagen zijn speciaal voor alle kinderen die kennis willen maken met of meer willen weten over het wedstrijdvissen. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en wil jij je in competitieverband meten met andere witvissers? Twijfel dan niet en geef je snel op.

Vanaf 09:30 uur ben je welkom op een van de locaties die in de onderstaande tabel vermeld staan. Op de wervingsdagen kun je bij wedstrijdcracks je licht opsteken over alles wat met wedstrijdvissen te maken heeft. Bovendien worden er twee wedstrijden gevist: van 10:30-12:00 uur en van 14:00-15:30 uur.

De wedstrijden zijn gericht op het witvissen met de vaste stok en met de feederhengel. Je kunt met je eigen materiaal deelnemen, maar er zijn ook vaste hengels beschikbaar die je kunt gebruiken. Na afloop van de wedstrijden volgt een prijsuitreiking, dus doe je best en wie weet val jij in de prijzen!

 
De lunch wordt verzorgd en na afloop ontvangt iedere deelnemer een rijk gevulde goodiebag!

Share this post