Kribhoppen langs de IJssel in 8e aflevering VIS TV (video)

Na hun avontuur in de Peel zetten Marco en Daniël komende zondag koers naar Gelderland voor een gevarieerde visdag aan de rivier. Aan de IJssel bij Voorst starten ze op roofvis, waarna het tweede deel van de dag in het teken van in witvis staat.

Nog vóór zonsopkomst kiezen Marco en Daniël met een kaart op de motorkap hun stekken. Het plan: kribhoppen met spinhengels en shads. Snoekbaars is de meest verwachte vis. Genietend van de zonsopkomst en het kenmerkende rivierlandschap vangen de twee al snel enkele mooie exemplaren. Het hoge water stroomt ondertussen lekker door.

Check hieronder alvast de trailer:

Vizier op witvis

Na de lunch bergen Marco en Daniël hun kunstaashengels op en zetten ze koers naar de overkant van de rivier. Daar aangekomen gaat het vizier op witvis en suizen de eerste twee volle feederkorven door de lucht. Wederom hebben de heren succes, dit keer met een aantal voorns en brasems. Genietend van een ter plekke bereidde maaltijd besluit het duo een geslaagde, vangstrijke dag.

Kijken dus: zondag 23 februari vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post