Limburgse beekrovers in aflevering één VIS TV 2021 (video)

Fans van VIS TV kunnen zich weer opmaken voor een gloednieuw seizoen vol spannende visavonturen. De nieuwe reeks start op zondag 3 januari om 09:30 uur op RTL 7 en begint dit keer aan de Tungelroyse beek in Limburg, waar presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers achter de wit- én roofvis aan gaan.

Zonder de andere afleveringen te kort te doen, is deze eerste direct een van de mooiste wat betreft natuur en landschap. Vlak onder het plaatsje Heythuysen is de Tungelroyse beek in oude glorie hersteld, waardoor hij als vanouds door bossen en weilandjes slingert. Achter elke bocht verbazen Marco en Daniël zich weer over de schoonheid van dit stukje oer-natuur in eigen land. 

Check hieronder alvast de trailer:

Verschillende technieken

Mikkend op wit- én roofvis kiezen de mannen deze aflevering voor verschillende technieken. Al snel blijkt de beek heel wat vis te herbergen en komen Marco en Daniël diverse soorten aan de schubben. Diverse keren worden de heren verrast door brutale snoeken die gehaakte vissen aanvallen.

Kijken dus: zondag 3 januari om 09:30 uur op RTL 7. 

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2021 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post