Maver-Zammataro Nederlands Kampioen Dobbervissen 2019

Team Maver-Zammataro heeft begin oktober aan het Lateraalkanaal bij Roermond voor de derde keer het TTC dobbervissen gewonnen. Tweede werd Team Limburg 1, terwijl De Goudvisjes als derde eindigden. Danny Flipsen (25) van Team Limburg 1 toonde zijn talent door individueel als eerste te eindigen.

Dat het goud voor Team Maver-Zammataro niet toevallig is, blijkt wel uit hun eerdere prestaties: ook in 2016 en 2017 wisten de heren al het toonaangevende toernooi binnen de wedstrijdvisserij op hun naam te schrijven. In 2018 werden ze tweede. Dit jaar bestond het team uit John Vasse, Peter Post, Patrick Mulder, Leo Koot, Patrick Broekhuizen, Martijn Bakker, Bert Aufderhaar en Stefan Altena.

Danny Flipsen (25) – die in Roermond twee keer tweede werd in zijn vak en daarmee zijn slechtste prestatie van dit jaar (een ‘7’) weg mocht schrijven – was met zijn persoonlijke gouden plak de gevierde man van de competitie. Ook met zijn Team Limburg 1 eindigde hij als tweede, op slechts 4,5 punten afstand van Team Maver-Zammataro. Team De Goudvisjes werd derde met 159 punten.

Share this post