MijnVISmaat app – winactie

De gratis MijnVISmaat app is bijzonder praktisch en veelzijdig. Hier registreer je niet alleen snel en gemakkelijk je vangsten in een persoonlijk online logboek op dit vangstenplatform, maar het is ook een ideaal hulpmiddel om meer vis te vangen.

Door al je vangsten in de app te plaatsen, creëer je een persoonlijk logboek. Die statistieken geven een helder beeld in welke periodes, op welke stekken en in welke omstandigheden jij de beste vangsten boekt. Bovendien is het leuk en leerzaam om te zien wat andere sportvissers vangen.

Naast al deze nuttige en leuke
functies lever je door de app te gebruiken
ook een belangrijke bijdrage aan het onderzoek
naar de verspreiding van vis in Nederland
(welke soorten komen waar en in welke
aantallen voor?). Tevens krijgt Sportvisserij 

Nederland zo een goed inzicht in waar zich belangrijke visplekken bevinden. Dit is onder meer belangrijk om ervoor te kunnen zorgen dat deze plekken behouden blijven.

Wil jij dus meer uit de visserij halen? Download dan snel de gratis MijnVISmaat app!”

Beste vangkansen

De honderdduizenden op MijnVISmaat geregistreerde vangsten maken het mogelijk om snel en eenvoudig te zien in welke maanden de meeste vissen van een bepaalde vissoort worden gevangen. Zo is de tip van MijnVISmaat om het deze winter in de maanden november, december of januari eens op snoekbaars of snoek te proberen.

Uit de beschikbare cijfers blijkt namelijk dat snoekbaars een groot deel van de totale vangst in november beslaat en het ook in de maanden daarna goed doet. In die periode maak je ook kans op hele dikke snoeken. Deze gaan immers vaak de witvis achterna die om te overwinteren de jachthavens induiken of het iets minder koude water tussen de bebouwing opzoeken. Doe er je voordeel mee!

Winactie

In november en december geeft MijnVISmaat drie sets kunstaas weg. De sets bestaan uit vier verpakkingen Berkley Pro Packs kunstaas voor het vertikalen, Carolina rig én dropshot technieken. Je doet vanzelf mee als je mooie roofvis-vangsten op 

www.mijnvismaat.nl plaatst of
ze via de app registreert en op
‘delen met iedereen’ zet.

Share this post