Nationale Sportweek & AH Sportactie: doet jouw vereniging al mee?

Van 15 t/m 29 september is het weer Nationale Sportweek. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door NOC*NSF om meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past. Daarnaast organiseert Albert Heijn in samenwerking met NOC*NSF en duizenden sportclubs in september tot november weer de AH Sportactie. Twee uitgelezen kansen om je hengelsportvereniging te profileren en iedereen te laten zien hoe leuk sportvissen is!

Dit jaar wordt het 15-jarige jubileum gevierd met een extra lange en feestelijke Nationale Sportweek (15 t/m 29 september). In 2018 zijn er maar liefst vijf hostcities (Deventer, Helmond, Groningen, Heerenveen en Den Haag) die een thema omarmen. Deventer heeft bijvoorbeeld grote aandacht voor bedrijfssport en Groningen gaat actief aan de slag met de sportieve opening van het schooljaar.

Daarnaast zijn er landelijke activiteiten, zoals een sportieve opening van het parlementaire jaar in Den Haag. Het is natuurlijk het allerleukste als jullie lokaal ook meedoen. Houd www.nationalesportweek.nl in de gaten voor meer informatie.

AH Sportactie

In 2017 is ruim een derde van de deelnemers aan de AH Sportactie lid geworden van een sportclub. De actie start in de Nationale Sportweek. Van 17 september t/m 30 september ontvang je in alle Albert Heijn winkels bij elke keer boodschappen doen een voucher met twee sportcredits. De credits zijn tot 25 november te verzilveren via www.ahsportactie.nl bij de deelnemende clubs. Iedere hengelsportvereniging kan meedoen door één of meerdere activiteiten – zoals een jeugdcursus of visclinic – gratis aan te bieden.

Hoe doe ik als hengelsportvereniging mee?

Klik hier als je met jouw hengelsportvereniging wilt meedoen aan één of beide acties. Je ontvangt dan een Informatiebrief, waarin je alle noodzakelijke informatie vindt om direct met jouw club aan de slag te gaan! 

Share this post