Next Level Fishing Experience 2019

In de Broekerveiling te Broek op Langedijk vindt aanstaande zondag de Next Level Fishing Experience 2019 plaats. Op deze gezellige hengelsport belevenisbeurs komen alle takken van de sportvisserij aan bod.

De locatie van Next Level Fishing Experience 2019 is een unieke plek. De Broekerveiling is de oudste doorvaartgroenteveiling ter wereld en volledig op water gebouwd. Dankzij de verschillende doorvaarten en aanlegsteigers is dit bij uitstek de plek om een geweldige hengelsport belevenisbeurs te organiseren. Next Level Fishing zet samen met alle standhouders een kleinschalig maar gezellig evenement neer waar alle hengelsportdisciplines vertegenwoordigd zijn. Daarbij wordt er op deze beurs ook aandacht besteed aan recreatie, watersport en toerisme in deze waterrijke omgeving.

Demo’s en presentaties

Met verschillende demo’s en presentaties zal er verdeeld over de gehele beursvloer iets te beleven zijn. Zo worden er andere demonstraties gegeven over jerkbait vissen, dropshot/streetfishing, vliegvissen, vissen vanuit de bellyboat, het Float Plus systeem, vissen vanuit de kajak, witvissen, baarspeuteren, streamers binden, karpervissen, doodaasvissen en nog veel meer. Deze demo’s zullen zowel binnen als buiten in open water plaatsvinden. Om de beurs in de Broekerveiling compleet te maken zal er in de oude veilingruimte een hengelsportveiling worden gehouden. VIS TV-presentator Marco Kraal zal daarbij optreden als met als veilingmeester.

De beurs is op 17 maart geopend van 10:00 tot 17:00 uur en zowel de entree als parkeren is gratis.

Locatie:
Museum de Broekerveiling
Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk

Hieronder zie je een impressie van de Next Level Fishing Experience 2018:

Share this post