Nieuwe vacatures: Projectleider Opleidingen & Teamleider Wedstrijden

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste nieuwe medewerkers om ons te komen versterken. Solliciteer nu als Projectleider Opleidingen en/of Teamleider Wedstrijden.

Vissen is meer dan vangen! Sportvissen is één van de meest beoefende buitenactiviteiten en brengt mensen ontspanning en inspanning, gezondheid, avontuur, sociale contacten en in contact met de natuur. Vissen brengt ook een verantwoordelijkheid met zich mee, de zorg voor flora en fauna. Sportvisserij Nederland zet zich in zodat iedereen – die wil – kan meedoen aan en genieten van het sportvissen. We streven naar goede viswateren, een goede visstand en optimale sportvisserij-mogelijkheden voor iedereen in Nederland. We hebben oog voor zowel de sportvisser als de natuur.

De Koninklijke Sportvisserij Nederland is de tweede sportbond van Nederland, lid van NOC*NSF en de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties, drie specialistenorganisaties, circa 750 hengelsportverenigingen en ongeveer 700.000 sportvissers.

Projectleider Opleidingen (36 uur)

Wij zijn ons opleidingsaanbod voor onze vrijwilligers toekomstbestendig aan het maken door het aanbod door te ontwikkelen, te optimaliseren en uniformeren. Sportvisserij Nederland bouwt aan een volledige in house academie voor vrijwilligers. Zodat er voor iedere behoefte van een vrijwilliger op het gebied van sportvissen een passende ontwikkelmogelijkheid bestaat. Ook hebben we alle voorbereidingen getroffen voor een KSS gecertificeerd trainer/coach opleidingsprogramma, maar dit is nog niet operationeel. Met dit project verhogen we niet alleen de kwaliteit van trainer/coaches/instructeurs, maar we bieden een compleet pallet aan vrijwilligersopleidingen om de sportvisserij te versterken en de hengelsportverenigingen te professionaliseren.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor – en werk je zelf mee aan – het realiseren van deze academie. In samenwerking met de collega’s ontwikkel je het aanbod en draag je zorg voor de juiste uitrol zodat de leermogelijkheden inspireren, prikkelen uitdagen en optimaal benut worden. Je coördineert de werkzaamheden, dient als vraagbaak voor collega’s en communiceert met- en rapporteert aan de teamleider Mens & Organisatie en management. Je bent een goede motivator en daadkrachtig.

Wij zoeken een enthousiaste projectleider met een relevante opleiding, meerdere jaren relevante werkervaring en actuele kennis van effectieve leer- en ontwikkelmethoden, bekendheid met Learning Management Systemen (LMS) en e-learningplatforms en de toepassingen ervan. Je hebt een ondernemende en daadkrachtige instelling, je kunt goed en op verschillende niveaus communiceren en je kunt projectmatig en zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Teamleider Wedstrijden (24 uur)

Voor de sector Sport & Vereniging zoeken we een Teamleider Wedstrijden. Als teamleider heb je een leidinggevende én uitvoerende rol en geef je invulling aan HOE de strategie en organisatie-doelstellingen worden gerealiseerd. Je geeft leiding aan een leuk en gemotiveerd team (4 collega’s). Je coördineert de werkzaamheden, bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen en werkt daar zelf aan mee. Je zorgt dat je collega’s hun werk maximaal kunnen uitvoeren, dient als vraagbaak voor hen, voert de ontwikkelgesprekken en communiceert met- en rapporteert aan de manager. Een teamleider is een goede motivator en heeft daadkracht.

Je draagt o.a. de verantwoordelijkheid voor- en werkt zelf mee aan:

  • De uitvoering van het proces om te komen tot een nieuwe beleidsstrategie voor wedstrijden (2024+) en maakt deze vervolgens operationeel;
  • Het jaarlijks ontwikkelen en uitvoeren van de nationale wedstrijdkalender met daarbij ook de uitzending van Team Holland naar de verschillende internationale wedstrijden;
  • Eens per twee jaar de organisatie van een internationale wedstrijd in Nederland;
  • De omvang, kwaliteit en inhoud van de grote schil vrijwilligers rondom Team Wedstrijden;
  • De projecten ten behoeve aan de professionalisering, innovatie en doorontwikkeling van de viswedstrijdsport in Nederland.

Wij zoeken een enthousiaste medewerker op hbo-niveau met opleiding en ervaring op het gebied van sport (liefst wedstrijdvissen). Je hebt een ondernemende en daadkrachtige instelling, je kunt goed en op verschillende niveaus communiceren en je kunt projectmatig en zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Share this post