Nieuwe ‘visvlog’ YouTuber Enzo Knol (video)

Nadat YouTube-sensatie Enzo Knol vorig jaar in een van zijn vlogs al ging vissen, gaat hij in zijn allernieuwste vlog opnieuw naar de waterkant. In deze video – die zojuist online is gezet – reist Enzo samen met Sportvisserij Nederland-medewerker Daniël Weijers af naar de Maas voor een heus roofvisavontuur. Dik 75 minuten kijkplezier en spektakel!

In deze nieuwe vlog – die afgelopen maandag werd opgenomen – starten Enzo (ruim 2,2 miljoen abonnees op YouTube) en Daniël met vissen vanaf de kant. Dat levert meteen al snoekbaars en roofblei op. Omdat het daar door de nogal harde stroming toch vrij lastig vissen is en niet tot de gehoopte vangsten leidt, verkassen de twee niet veel later naar een grote rivierplas in de buurt. Na een eetpauze gaan de twee (plus Enzo’s meegereisde stagiair en cameraman Boaz van Boggelen) daar het water óp met de bellyboat. Dat blijkt de opmaat voor een waar roofvisspektakel, waarbij de dolenthousiaste Enzo van geen ophouden weet. Er wordt nog tot 23:30 uur doorgevist. Meer gaan we hier niet verklappen. Kijk maar gauw deze toffe video:

Eerdere visvlog al ruim 720.000 views!

Begin september vorig jaar ging Enzo in een van zijn vlogs ook al vissen – toen ook met Daniël Weijers plus Willem Romeijn, beiden werkzaam bij Sportvisserij Nederland. Deze vlog (‘streetfishing’ in hartje Utrecht) staat inmiddels op ruim 720.000 views! Deze vlog terugkijken? Dat kan hier.

Tijdens de opnames in Utrecht raakte Enzo direct besmet met het visvirus. We kunnen je zelfs al verklappen dat er zeer binnenkort nog een derde visvlog van Enzo Knol online aankomt. Daarin vormt het struinend vissen op karpers de rode draad. Oppervlaktevissen, dus dat belooft wederom leuke en spannende beelden op te leveren.

Yes, vis in het net! Enzo kan een klein vreugdesprongetje niet onderdrukken.

Enzo Knol in Hét VISblad

Binnenkort lees je in Hét VISblad een uitgebreide achtergrondreportage over Enzo Knol’s visavonturen. In een meerdere pagina’s groot artikel lees je wat Enzo zo leuk vindt aan het vissen, en wat hij er nog meer allemaal over heeft te vertellen. Ook gaat hij in deze reportage dieper in op hoe hij via zijn vlogs honderdduizenden kinderen enthousiast maakt voor de leukste hobby die er bestaat: sportvissen! 

Enzo Knol heeft het visvirus aardig te pakken.

Share this post