Op Arnhemse rovers én witvis in VIS TV (video)

In de zesde aflevering van VIS TV – te zien op zondag 6 februari om 09:30 uur op RTL 7 – trekken presentatoren Marco en Daniël naar Arnhem, waar het vizier op wit- én roofvis gaat. Zowel driftend met de dobber als werpend met kunstaas vangen de heren vis.

Vanaf de Rijnkade genieten de mannen van het uitzicht over de IJssel en de historische John Frostbrug, waar in het voorjaar van 1945 tijdens de slag om Arnhem hard werd gevochten. Zodra de matchhengels zijn opgetuigd en het voer op de stek – pal voor de kade – ligt, gaat het aas te water en melden de eerste blankvoorns zich al snel. Daniël vangt op een drijvende korst ook nog twee mooie windes.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:

   

Bijzondere lift

In de middag verlaten de mannen de stad en ontmoeten ze een boer, die ze een lift geeft door de weilanden en vervolgens afzet aan de oever van de rivier. Werpend met shads bevissen de heren een serie kribben, op zoek naar roofvis. Daniël krijgt al snel een fikse aanbeet en slaat zijn hengel krom op een mooie vis. Wat zal dit zijn?

Je ziet het aanstaande zondag 6 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post