Opnames VIS TV en De VISvrouwen

Begin 2023 komt er weer volop kijkplezier op televisie met zowel een nieuw seizoen VIS TV én een nieuwe serie van De Visvrouwen. De opnames voor beide tv-programma’s zijn inmiddels in volle gang en daarbij zijn al bijzondere vangsten gedaan op schitterende Hollandse stekken. Tamme Smit maakt aankomend seizoen zijn debuut als VIS TV-presentator.

Zoals je van VIS TV gewend bent, blijft elke aflevering een duo het visprogramma presenteren. Met de toevoeging van Tamme Smit als presentator ontstaan nieuwe, wisselende samenstellingen. De Fries, Marco Kraal en Daniël Weijers komen op onontgonnen visplekken

en hanteren vistechnieken die wellicht nog bijzonderder zijn dan voorheen. Wat te denken van haaienvissen vanaf de wereldberoemde Deltawerken, vliegvissen in het pittoreske Zuid-Limburg of zeebaarzen in de Waddenzee?

 

Uitzendschema

 
Hiermee blijft het concept – een visavontuur van twee vismaten op een mooie plek in eigen land – de essentie van het programma dat alweer het achtentwintigste seizoen in gaat. Het volledige uitzendschema en een uitgebreide vooruitblik van de afleveringen lees je in de volgende editie van Hét VISblad en later dit jaar ook op www.sportvisserijnederland.nl en www.vistv.nl. VIS TV seizoen 2023 start begin januari op RTL 7.

De VISvrouwen

 
In het vijfde seizoen van De Visvrouwen reizen de visvriendinnen Nathalie van den Berg en Paula Petiet kriskras door het land. Natuurlijk komen de nodige mooie vangsten voorbij, maar bovenal staan het avontuur, samen iets leuks doen, de natuur in en plezier maken centraal. Het interactie van het duo – ware tegenpolen – levert weer de nodige gezellige en hilarische momenten op. Vanaf mei worden de kersverse afleveringen uitgezonden op RTL 4.

Share this post