Pennen op snoekbaars in VIS TV (video)

In deze een-na-laatste aflevering van dit VIS TV-seizoen reizen Marco en Daniël af naar de karakteristieke Noord-Hollandse polder. Daar gaat het duo met de pen en dode aasvisjes achter de snoekbaars aan.

Aan de Schermerringvaart vlakbij het pittoreske dorpje Driehuizen gaat het avontuur van start. Voor hun visserij gebruiken de heren lange, zachte hengels in combinatie met een nylon lijn. Daniël kent de stek en is in no-time aan het vissen, terwijl Marco nog even wegdroomt bij het schilderachtige landschap. Dan verzet ook ‘Kraal’ zijn zinnen en werpt hij zijn voorntje pal naast een brugpijler.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Uit het boekje

Lang duurt het niet voordat Marco’s speciale snoekbaarspen een korte, felle tik krijgt en rustig wegzeilt: een snoekbaars-aanbeet uit het boekje. De spanning is om te snijden, maar Marco blijft kalm. Geduldig laat hij de lijn strak lopen, zoekt contact met de vis en slaat kordaat aan. Even later glijdt de eerste snoekbaars in het net. Als hij slechts minuten later een vis voor Daniël landt, kan de dag al niet meer stuk. Wat zal de polder nog meer prijsgeven?

Je ziet het aanstaande zondag 15 maart vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post