Praat mee over de toekomst van de sportvisserij!

Op zaterdag 22 juni organiseert Sportvisserij Nederland in het congrescentrum Papendal bij Arnhem een speciale themadag over de toekomst van de sportvisserij. Iedereen is welkom, maar schrijf je wel op tijd in. Er is plaats voor maximaal 250 deelnemers!

Sportvissen is één van de grootste sporten in Nederland. Jaarlijks vissen zo’n 1,2 miljoen sportvissers. Het gaat goed met de sportvisserij en dat willen we graag zo houden. Toch zijn er ook zorgen. Uit de statistieken blijkt bijvoorbeeld dat de sportvisser en vooral de jeugd minder vaak vist. Daarnaast is sportvissen in onze maatschappij niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Diverse hengelsportverenigingen hebben het moeilijk. Wateren en visstanden veranderen.

Maar verandert de sportvisserij wel mee? 

Daarom willen Sportvisserij Nederland en de federaties samen met onze praktijkexperts – onze verenigingsmensen en betrokken sportvissers – in gesprek over die toekomst. Over wat er goed gaat en wat er beter kan. Over de belangrijke kansen en belangrijke bedreigingen. Wat doen we al goed en wat kunnen we nog meer of nog beter doen? En sommige dingen kunnen we misschien beter niet meer doen.

In gesprek


Welke kansen zie jij voor de sportvisserij? Wat kunnen wij daar – het liefst samen – aan doen? En vergis je niet: er gebeurt al heel veel! Ook dat kun je ervaren tijdens de themadag over de toekomst van de sportvisserij. De resultaten van deze themadag zullen direct invloed hebben op het nieuwe beleid van Sportvisserij Nederland.

Samen in gesprek, natuurlijk ook in discussie, het delen van inspirerende voorbeelden, mooie kansen en open doelen: kom naar de themadag ‘Toekomst sportvisserij’ op zaterdag 22 juni in het congrescentrum Papendal bij Arnhem en laat je horen!
Schrijf je direct hier in en je krijgt de komende maanden meer informatie.
Zien we je dan?

Share this post