Première De Visvrouwen en meet & greet

De vierdelige tv-serie De Visvrouwen gaat zaterdagavond 15 juni om 17:00 uur van start. In de aanloop naar het programma vindt op 13 juni een speciale ‘ladies night’ plaats met onder meer de première van aflevering 1 en een meet & greet met de hoofdrolspeelsters. Kom jij ook?

Geheel in lijn met het programma zijn deze avond alleen vissende vrouwen welkom, al dan niet samen met een (vissende) vriendin, dochter, moeder, oma of collega. Er is plek voor maximaal 150 dames, dus wees er op tijd bij. Aanmelden kan via www.devisvrouwen.nl en de entree is gratis.

Programma

Dames die zich hebben aangemeld, zijn vanaf 19:30 uur welkom op de rode loper voor Grand Café Figi. Binnen wacht hen een feestelijk ontvangst met prosecco. Rond 20:00 uur gaat de avond verder in de bioscoopzaal met een intro over vissende vrouwen in de media. Meervoudig wereldkampioene Anja Groot en VIS TV-presentator Marco Kraal trappen het filmprogramma af. Aansluitend volgt de première van de eerste aflevering van De Visvrouwen én een sneak preview van aflevering 2.

Meet & greet

Wie ‘Visvrouwen’ Paula Petiet en Nathalie van den Berg graag eens in levende lijve wil zien, kan van 21:00 tot 22:30 uur haar kans pakken tijdens de meet & greet en een hapje en drankje in het grand café met de dames. Iedereen gaat met een rijk gevulde goodiebag naar huis.

Route

Figi (Het Rond 2, 3701 HS in Zeist) is goed bereikbaar met de auto en parkeren kan gratis in de parkeergarage ter plaatse. Wie met het openbaar vervoer komt, neemt de trein naar Driebergen Zeist CS of Utrecht CS en vanuit daar streekbus 50. Halte ‘Het Rond’ ligt vrijwel voor de deur. Zie ook de routebeschrijving op de website.

Share this post