Rovers van de Lithse Ham in 12e aflevering VIS TV (video)

Voor de twaalfde en laatste VIS TV-aflevering van dit seizoen rijden Marco en Daniël naar de Lithse Ham in Noord-Brabant. Op een zomerse dag gaan de twee hier werpend met kunstaas achter de roofvis aan.

In alle vroegte installeren de mannen hun basiskamp aan de oevers van de uitgestrekte Maasplas, die onder meer bekend staat om zijn grote baarzen en roofblei. Daniël vindt het water warm genoeg voor een zwembroek, terwijl Marco het bij zijn waadpak houdt. Terwijl het duo de plantenrijke ondieptes bestookt met onder meer poppers en plugjes, dromen ze hun hengels al krom. Al snel zijn de eerste rovers ook écht een feit.

Check hieronder alvast de trailer:

Vertrouwd kunstaas

Na de laatste lunch van het seizoen, die uitmondt in een culinaire ontdekkingsreis, stappen Marco en Daniël in hun bellyboats in een poging om met broodkorsten winde te vangen. Die vissoort werkt vandaag helaas niet mee. Zodra ze terugschakelen naar het vertrouwde kunstaas, begint de teller weer te lopen. Zullen Marco en Daniël het seizoen met een bijzondere vangst afsluiten?

Je ziet het aanstaande zondag 22 maart vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Herhalingen seizoen 2020

Heb jij afleveringen van seizoen 2020 gemist of wil je de avonturen van Marco en Daniël gewoon nóg een keer zien? Dat kan, want vanaf volgende week zondag 29 maart wordt het complete seizoen herhaald. De uitzendingen zijn steeds op zondag om 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post