Selectiewedstrijden NK Streetfishing: schrijf je in!

Over ruim een maand beginnen de selectiewedstrijden voor het NK Streetfishing dat op 16 oktober plaatsvindt. Op dat NK strijd je niet alleen voor de nationale titel, maar kun je ook een plek verdienen in Team Holland dat aan het allereerste WK Streetfishing deelneemt. Dit vindt op 21 en 22 november plaats in ons land.

De selectiewedstrijden starten op 10 juli in Rotterdam, waarna in Sneek (19 september), Groningen en Zaandam (26 september), Zwolle (2 oktober) en Nieuwegein (3 oktober) nog wedstrijden op de rol staan waar koppels zich kunnen kwalificeren voor het NK Streetfishing. Als koppel kun je zelf kiezen voor welke selectiewedstrijd je je samen met je vismaat inschrijft. Doe dit in goed overleg, want je kunt je maar voor één wedstrijd inschrijven. Bedenk daarbij dat je met kwalificatie voor het NK Streetfishing jezelf ook in de kijker kunt vissen bij de bondscoaches Dennis Horvath en Sander Groenenboom. Zij kiezen uit de deelnemers aan het NK immers ook de leden van Team Holland dat meedoet aan het WK Streetfishing in november. Wacht niet te lang met inschrijven, want elke selectiewedstrijd heeft een maximaal aantal koppels dat kan deelnemen. Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Loodvrij
Belangrijk om te vermelden is dat zowel de selectiewedstrijden, het NK én WK geheel loodvrij zijn! Elk deelnemend koppel krijgt van Sportvisserij Nederland een loodvrij pakket waar ze gebruik van kunnen maken tijdens hun voorbereidingen en trainingen. Voor het geval dit opraakt, levert de organisatie een lijst aan waar deze materialen te bestellen zijn.

Share this post