Selectiewedstrijden NK streetfishing

Dankzij de razendsnelle opmars van streetfishing in Nederland heeft deze discipline inmiddels een geheel eigen plek binnen de wedstrijdvisserij veroverd. Dit jaar vinden voor het eerst maar liefst vijf selectiewedstrijden plaats voor het Nederlands Kampioenschap, te beginnen in juli in Rotterdam.

Zoals binnen streetfishing gebruikelijk is, zullen de teams voor de selectiewedstrijden uit koppels bestaan. Van de hoogst geëindigde teams zal een nader te bepalen deel naar het NK Streetfishing 2021 mogen. Die ‘finale’ vindt plaats op 16 oktober. Alle wedstrijden – ook het NK en WK later dit jaar – worden volledig loodvrij gevist.

Programma

Het programma van de selectiewedstrijden voor het NK is als volgt:


10 juli – Rotterdam
19 september – Sneek
26 september – Groningen en Zaandam
2 oktober – Zwolle

Inschrijven

Zie jij jezelf en je vismaat al aan het Nederlands Kampioenschap meedoen? Schrijf je dan voor één van de selectiewedstrijden in via het inschrijfformulier, dat vanaf vrijdag 2 april om 12.00 uur op de website van Sportvisserij Nederland staat. Overleg goed met elkaar en kies jullie wedstrijd zorgvuldig, want elk team kan zich slechts voor één dag inschrijven. Wacht ook niet te lang, want voor elke wedstrijd geldt een maximum aantal koppels.

Share this post