Snoekbaars op de IJssel bij Deventer in VIS TV (video)

In de vijfde aflevering van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 5 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tamme en Marco op snoekbaars op de IJssel in Deventer.

Tamme en Marco vissen op de altijd stromende rivier de IJssel met de stad Deventer op de achtergrond. De snoekbaarzen werken goed mee en ook andere soorten roofvis pakken gretig het kunstaas.

Bekijk hier de promo:

Drie soorten roofvis

Pal tegenover Deventer vangt Marco meteen een mooie snoekbaars en ook Tamme vangt leuk. Na een stekwissel vangt Marco een mooie baars en weet Tamme een flinke derde roofvis te vangen. Welke soort?

Dat zie je aanstaande zondag 5 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Share this post