Sportvisgala 2021 zaterdag 18 december #sportvisgala (online)

Vanwege de corona-maatregelen kan ook dit jaar het Sportvisserij Nederland Topsportgala niet live op Papendal plaatsvinden. Om alle nationale en internationale winnaars van seizoen 2021 toch waardig te kunnen huldigen, organiseren we dit jaar een live uitzending via het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland op zaterdag 18 december van 19:30 – 21:00 uur.

Onder leiding van presentator Sjoerd van Ramshorst nemen we je in anderhalf uur tijd mee door wedstrijdseizoen 2021. We staan stil bij de verschillende hoogtepunten en unieke wedstrijdmomenten en huldigen de verschillende prijswinnaars. Pak de popcorn en wat drinken en geniet van de (interactieve) uitzending!

Sjoerd van Ramshorst was in 2019 ook gastheer van het Sportvisserij Nederland Topsportgala

Ook worden de Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent van het jaar gekozen door hun collega wedstrijdvissers. Normaliter is dit een evenement voor alleen de top van de wedstrijdvisserij, maar omdat we het dit jaar digitaal uitzenden kan iedere sportvisser meekijken. 

Ben je benieuwd naar dit unieke inkijkje in de wedstrijdvisserij? Zorg dan dat je zaterdagavond 18 december om 19.30 uur via de speciale link toegang hebt tot de live uitzending. Heb je geen link ontvangen? Mail dan naar topsportgala@sportvisserijnederland.nl, dan sturen we de link persoonlijk door (in verband met rechten mogen we hier niet rechtstreeks naar verwijzen in onze uitingen).

Let op: alle kijkers maken bovendien prijs op een officieel Team Holland 2022 wedstrijdshirt (gebruik #sportvisgala, lees onderaan).

Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent – de kandidaten

Sportvrouw van het jaar

In de categorie Sportvrouw van het jaar 2021 kan tijdens de uitzending worden gestemd op:

Floor Verhoeven: Wereldkampioen Zoet Dames

Susan Stuijts: Nederlands Kampioen Kustvissen Dames

 
Fabiënne ter Horst: Open Nationaal Kampioen Zoet voor Dames

Anja Groot: Nederlands Kampioen Dames individueel en met het team, vier keer een 1 gevist tijden de Evezet Top Teamcompetitie Dames en U20

Win een uniek en origineel Team Holland 2022 wedstrijdshirt! #sportvisgala

Wil jij het officiële, unieke Team Holland 2022 wedstrijdshirt winnen? Dat kan heel eenvoudig! Post jouw mooiste sportviswedstrijdfoto met de hashtag #sportvisgala op Instagram, Twitter of Facebook. Tijdens de uitzending wordt de winnaar live bekend gemaakt!


Upload jouw mooiste wedstrijdfoto met de hashtag #sportvisgala en maak automatisch kans op dit prachtige, officiële Team Holland 2022 wedstrijdshirt

Share this post