Stekkie Magazine september is uit!

Wist jij dat sportvissen onder de jeugd megapopulair is? Alle kinderen die dit jaar een JeugdVISpas of jeugdvergunning hebben aangeschaft, kunnen deze maand ook thuis op de bank genieten van het vissen. Het Stekkie Magazine ligt weer op de mat en staat weer vol vistips, interessante informatie en visverhalen!

In dit magazine krijg je tips van Daniël Weijers over feedervissen in stromend water. De rubriek ‘Vissen doe je zo’ gaat over hoe je met supermarktaas supergoed kan vissen. In ‘De specialist’ vertelt Wolf van der Weij alles over streetfishing. Daarnaastn krijg je een aantal goede tips en tricks van hem om meer vis te vangen. In ‘Mijn mooiste visavontuur’ vertelt Yoeri Lemmens over zijn meest bijzondere vangst. Professor Gerard vertelt jullie alles over de steur en dat deze wellicht zijn terugkeer maakt in Nederland.

Vlogger van de maand

VIS TV-presentator Daniël Weijers bekijkt en beschrijft in de rubriek ‘Vlogger van de maand’ de YouTube-filmpjes van Brett Fishing. Brett is een streetfishing expert en bijna professioneel filmmaker. Brett vond het maken van visfilmpjes zo leuk dat hij zelfs is gaan studeren voor professioneel cameraman en video-editor en dit is te zijn aan zijn  video’s.

Vette vissen

In de afgelopen maanden zijn er weer enorm veel vangstfoto’s ingestuurd en een deel daarvan zie je terug in de rubriek ‘Vette vissen’ en op de achterzijde van het magazine. Zorg ervoor dat de vis goed nat blijft en schoon op de foto staat bij het fotograferen van je vangst. Bij grotere vissen gebruik je altijd een (natte!) onthaakmat. Nadat je de foto hebt genomen, zet je de vis zo snel mogelijk en voorzichtig terug in het water.

Voor wie is Stekkie magazine?

Het Stekkie Magazine is gericht op jongeren van ongeveer 8 tot 14 jaar. Het magazine wordt vier keer per jaar gratis toegestuurd aan houders van een JeugdVISpas of jeugdvergunning. De laatste categorie moet echter bij Sportvisserij Nederland bekend zijn, dus registratie is vereist via de gratis online jeugdvergunning of door de vergunninghouder in te voeren via HSV Leden. Stekkie-lezers krijgen tips over het vissen op verschillende vissoorten, waarbij altijd veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de vis.”

Share this post