Steun de sport(visserij): koop een Staatslot

De Nederlandse Loterij is partner van de sport. Jaarlijks ondersteunt zij via het NOC*NSF de Nederlandse sportwereld met een bedrag van 45 miljoen euro. Dit bedrag komt uit de opbrengsten van haar loterijen (Staatsloterij, Lotto, Toto, Eurojackpot e.d.). Sportvisserij Nederland ontvangt hiervan ieder jaar ruim 1 miljoen euro om de hengelsportmogelijkheden te verbeteren.

Belangrijk voor de hengelsport

Met dit aanzienlijke bedrag subsidieert Sportvisserij Nederland federaties en hengelsportverenigingen bij de aanleg van sportvisserijvoorzieningen, voorzieningen voor minder valide sportvissers, het maaien van te veel waterplanten in viswateren, het verbeteren van wedstrijdtrajecten en de organisatie van activiteiten voor de jeugd. Ook wordt hiermee landelijke promotie van de hengelsport en activiteiten verzorgd naar de jeugd, vrouwen en ouderen.

Door de lockdown zijn momenteel veel verkooppunten voor loten gesloten. Zeker voor de verkoop van Staatsloten is het einde van het jaar een heel belangrijke periode. Er zijn ook heel grote prijzen te winnen! Daarom ook het verzoek als u nog loten wilt kopen dit via de Nederlandse Loterij te doen. Dit kan digitaal via deze link.

Altijd winst

Hopelijk wint u dan een mooie prijs. De mooie bijdrage aan de sport en de sportvisserij blijft zeker bestaan. Dit is in ieder geval altijd winst voor u en uw sportvisserij!

Share this post