Streetfishing battle in Bart gaat vissen (video)

Zondag om 10.00 uur kan je op jeugdzender Nickelodeon weer genieten van een nieuw visavontuur van Bart en Boaz. In de derde aflevering van Bart gaat vissen duiken de twee de stad in voor een heuse streetfishing battle. Er worden flink wat rovers gevangen, dus het belooft een spannende strijd te worden.

Bart en Boaz zijn afgereisd naar Weesp voor aflevering drie van Bart gaat vissen. Deze waterrijke vestingstad is met zijn talrijke bruggen namelijk een trekpleister voor snoek, baars en snoekbaars. Voorzien van lichte dropshothengels en kunstaas vissen Bart en Boaz ook nu weer een wedstrijdje. Degene die als eerste vijf roofvissen vangt, wordt door de ander op een ijsje getrakteerd. Het wordt een superspannende strijd waarbij Bart het – net als vorige week – niet kan laten om een klein beetje vals te spelen. Wat hij precies doet en wie er uiteindelijk op ijs moet trakteren, zie je aanstaande zondag om 10.00 uur op Nickelodeon.

Bekijk hier alvast de promo:

Opvolger

De serie Bart gaat vissen is de opvolger van het programma Bart leert vissen, dat vorig jaar op Nickelodeon werd uitgezonden. Naar aanleiding van de goede kijkcijfers – ruim 400.000 kijkers – en de vele positieve reacties in de doelgroep 6-12 jaar is daarom besloten een vervolg te maken. Het programma is bedoeld om kinderen enthousiast te maken voor het sportvissen. Zij zien, net als ouders die meekijken, hoe ontspannen en veelzijdig vissen is en dat je dichtbij huis met weinig materiaal veel plezier kunt hebben. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is hopelijk aanleiding om met een ouder of meer ervaren iemand naar de waterkant te gaan – de plek waar je écht leert vissen.

Vier weken lang

De serie Bart gaat vissen startte op 10 juni en wordt vier weken lang elke zondag om 10.00 uur uitgezonden op Nickelodeon. Bovendien wordt iedere uitzending op de woensdag daarop om 14.05 uur herhaald. De afleveringen zijn daarnaast ook terug te kijken op Nickelodeon en via de gratis Nickelodeon app.

Share this post