Succesvolle eerste ZomerVISkaravaan van 2023 (video)

In het Limburgse Wijnandsrade vond afgelopen weekend de eerste ZomerVISkaravaan van het jaar plaats. HSV Wijnandsrade – klaar om het 60-jarig jubileum te vieren – verwelkomde een groot aantal enthousiaste vrijwilligers en kinderen voor een dag vol plezier aan de waterkant.

Om 9:30 uur stonden de 75 aangemelde jeugdige deelnemers vol enthousiasme klaar om van start te gaan. Ze werden verwelkomd met verschillende activiteiten zoals het respectvol leren omgaan met een vis, het maken van vistuigjes, het werpen met een werphengel, vissen op de drillsimulator en natuurlijk het vissen zelf!

Inschrijvingen ter plekke zorgden voor een extra verrassing, aangezien nog eens 25 kinderen tussen de 6 en 14 jaar zich aanmeldden. In totaal waren er maar liefst 100 kinderen aanwezig, die zich uitstekend vermaakten aan de waterkant. Ze werden begeleid door een grote groep vrijwilligers, die ervoor zorgden dat het evenement vlekkeloos verliep

Na een dag vol plezier werd het evenement om 14.30 uur afgesloten. Iedereen, van kinderen tot vrijwilligers en vertegenwoordigers van Sportvisserij Nederland, kijkt met veel voldoening terug op deze fantastische dag. Het succes van de eerste viskaravaan van 2023 belooft veel goeds voor de rest van het visseizoen.

Bekijk hier een video over de ZomerVISkaravaan:

Inschrijven

Ook jouw kind of jezelf aanmelden voor de ZomerVISkaravaan? Klik op het gerelateerde bericht hieronder!

Share this post