Terugkijken: Expeditie Robindon (video)

Het realitysurvivalprogramma Expeditie Robinson heeft een bijzondere spin-off gekregen: Expeditie Robindon. Hierin gaat de bekende YouTuber Don de Jong samen met VIS TV-presentator Daniël Weijers een bikkelharde strijd met de elementen aan.

Vlak nadat de finale van Expeditie Robinson eind vorig jaar op televisie werd uitgezonden, vond in eigen land een sportvisvariant op dit programma plaats. YouTube fenomeen Don de Jong – die meer dan één miljoen volgers heeft – trok samen met Daniël Weijers drie dagen lang de Nederlandse bushbush in. Ze mochten alleen eten wat ze ter plekke vonden of vingen en moesten (vergelijkbaar met het TV-concept Expeditie Robinson) enkele proeven doen.

Terugkijken op Youtube

Zou het de heren lukken om zich staande te houden in de barre winterkou en de opdrachten tot een goed einde te brengen? Check snel de vlogs om te zien hoe ze het er vanaf hebben gebracht. Deze zijn op eind december 2021 online gegaan op het YouTube-kanaal van Don de Jong en staan nu ook op het kanaal van Sportvisserij Nederland.

Bekijk hieronder meteen de eerste aflevering:

Share this post