Terugkijken: Feederen op brasem en barbeel (video)

In de negende aflevering van VIS TV ging Marco Kraal op pad met barbeelspecialist Cees van Dongen. Met de feederhengel richtte het duo zich op grote brasem en barbeel.

Cees en Marco begonnen hun visdag in alle vroegte aan de prachtige Linge bij het plaatsje Asperen, waar de roots van Cees liggen. Met licht materiaal mikten ze daar op grote brasem met als mogelijke bonusvis de zeelt.

> Kijk hier de volledige uitzending terug.

Aan het eind van de ochtend pakken de twee hun boel in en gaan ze voor het échte mannenwerk. Niet ver van de Linge stroomt namelijk de Waal. Cees en Marco installeren zich bij het plaatsje Haaften, waar ze met zware feederstokken op zoek gaan naar barbeel. Gaat het Cees lukken om zijn reputatie als barbeelexpert waar te maken? Check hieronder alvast de promo.

Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Ware monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer met de dobber in Friesland en met klein kunstaas op roofvis in Den Bosch. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Share this post