Terugkijken: Marco Kraal promoot zijn theatervoorstelling op TV (video)

Aan de hand van een wervelend interview op TV heeft Marco Kraal gisteren hoogstpersoonlijk zijn theatervoorstelling gepromoot. In de studio van Omroep Flevoland vertelde hij vol passie waarom hij zo graag vist en wat mensen zoal van hem in het toneel kunnen verwachten.

De twee interviewers vragen Marco het hemd van het lijf over zijn hobby, waarop hij openhartig vertelt wat vissen in hem losmaakt en hoe hij er ooit mee is begonnen. Dat Marco naast een fervent sportvisser ook bioloog is en zodoende volop vissenkennis heeft, blijkt wel in het vervolg van het interview. Gevraagd naar zijn voorstelling – waarvoor Marco op dit moment nog try-outs geeft – licht de VIS TV-presentator meerdere malen een tipje van sluier op. Wil je zijn volledige verhaal met eigen ogen zien? Kom dan vooral langs in één van de theaters verspreid door het land die Marco de komende maanden aandoet! De eerste officiële voorstelling is op 16 oktober in Amersfoort.

Terugkijken

Het gehele interview is hieronder terug te kijken:

Tickets boeken

LET OP: als je via de centrale website tickets probeert te boeken voor Marco’s voorstelling, zie je bij veel theaters dat ze zijn uitverkocht. Dit is niet juist, want op alle locaties zijn nog volop plekken beschikbaar. Ga voor tickets naar de website van je gekozen theater en doe je boeking daar.

Share this post