Terugkijken: VIS TV XL en De Visvrouwen afl. 2 (video)

Heb jij de afgelopen weken afleveringen van VIS TV XL of De Visvrouwen gemist? Aankomend weekend kun je van beide programma’s aflevering 2 terugkijken.

In de tweede aflevering van VIS TV XL zie je onder meer hoe presentator Daniël Weijers onder aanvoering van wereldkampioen Luciën de Rade met de matchhengel op brasem vist. Marco gaat met vliegvisspecialist Jan Kamman achter grote forellen aan, mét succes. Voor een bezoek aan project ‘Swimway Vecht’ reist presentator Bard Borger af naar Dalfsen, waar windes zenders krijgen ingebracht om ze tijdens hun trek door de Overijsselse Vecht te kunnen volgen. Lokale sportvissers dragen een flinke steen aan het onderzoek bij. Aan het strand van de Zeeuwse Vrouwenpolder vist presentator Thom Beentjes samen met Marco Oreel licht en actief met de feederhengel. Kijken dus: aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7.

Utrechtse baarzen in De Visvrouwen

In het tweede deel van De Visvrouwen richten hoofdrolspeelsters Paula Petiet en Nathalie van den Berg hun pijlen op roofvis. Vissend met klein kunstaas en wormen in de Utrechtse grachten vangen de dames onder meer fraaie baarzen. De Visvrouwen gaan in de Domstad kriskras door het centrum, waar het krioelt van de voetgangers en fietsers. Struinend langs de gracht komen ze op bekende streetfishing-stekken, waaronder de Weerdsluis en de Stadhuisbrug. Vrijwel overal vangen ze vis. De herhaling is aanstaande zaterdag om 17:00 uur op RTL 4.

Check hieronder alvast de promo:

Share this post