Themadag Jeugd en de toekomst van de sportvisserij

Op zaterdag 18 april 2020 organiseert Sportvisserij Nederland in samenwerking met Sportvisserij MidWest Nederland een speciale themadag voor iedereen die in de hengelsport met jeugd werkt of dat wil gaan doen. Het thema van deze dag is: ‘Kunnen onze kinderen in de toekomst nog wel vissen?’ De locatie is het Recreatiegebied Spaarnwoude en iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. Schrijf je wel in vóór 10 april, want er is plaats voor maximaal 100 deelnemers.

Doelstellingen

Het is de bedoeling dat de titel ‘Kunnen onze kinderen in de toekomst nog wel vissen?’ de nodige discussie oplevert. Enerzijds weten we dat veel kinderen het heerlijk vinden om aan de waterkant te genieten van het vissen. Dat zal in de toekomst niet anders zijn, maar het vissen moet natuurlijk wél mogelijk blijven! Waterplanten, oeverbegroeiing, kritische geluiden van buitenstaanders en gebrek aan vrijwilligers maken het soms niet gemakkelijk om kinderen te leren – en te laten vissen. Tijdens de themadag bespreken we samen hoe we de jeugd in de toekomst op een goede manier aan het vissen kunnen houden. 

Meld je aan

Elkaar ontmoeten, samen in gesprek gaan, kennis en inspirerende voorbeelden delen, mooie kansen bespreken, lekker lunchen en natuurlijk naar buiten om samen te vissen; zo zien wij de themadag voor ons. Kom op zaterdag 18 april en laat je horen!

Op deze pagina vind je het aanmeldformulier en het complete programma.

Wanneer?
Zaterdag 18 april 2020 van 10.00 tot 16.00 uur. Op dezelfde dag en locatie wordt één van de jaarlijkse VISmeesterdagen (thema van dit jaar: ‘Vissenwelzijn’) georganiseerd. 

Waar?
In Sophia’s Italian Halfweg (voormalig Brasserie Halverwege), Zuiderweg 2 1165 NA Halfweg en aan de Grote Vijver in Recreatiegebied Spaarnwoude.


Share this post